Overige sporten

Naast de balsport, autosport en E-sport zijn er ook nog andere soorten sporten. We hebben het hier uitgebreid over de sporten poker, darts en wielrennen. Je komt hier alles te weten over deze sporten van wat de sport inhoudt tot hoe je zelf deze sport kunt beoefenen.

Poker

Een aantal jaren geleden is Poker door de International Mind Sports erkend als een denksport. Het doel van poker is het samenstellen van 5 kaarten die het hoogst puntenaantal leveren. Er zijn vele manieren van het spelen van poker en wij leggen hier 1 versie duidelijk van uit. Je komt hier alles te weten over de pokercombinaties en alle spelregels. Wil je meer weten over poker als denksport of denk je zelf deze denksport te willen doen lees dan verder.

Darts

Darts is een sport die wordt gespeeld met 3 dartpijlen en een dartbord. De sport werd vroeger vooral in Engeland gespeeld, maar sinds een aantal jaar is het darten ook in Nederland populairder geworden. Het spel wordt meestal gespeeld door 2 spelers of soms door teams van 2. De bekendste vorm van spelen is 501. Ben je een beginner? Dan zou je misschien de vorm tictoc darts kunnen proberen. We bespreken hier een aantal vormen van darten en de daarbij behorende spelregels.

Wielrennen

Wielrennen is een fietssport waarbij alles op snelheid aankomt. Veel mensen weten maar een paar onderdelen bij het wielrennen op te noemen, maar wat vele niet weten is dat de onderdelen niet op 2 handen te tellen zijn. Je hebt binnen het wielrennen twee verschillende onderwerpen namelijk, baanwielrennen en wegwielrennen. Onder baanwielrennen horen de onderdelen sprintwedstrijden en duurwedstrijden waaronder veel verschillende wedstrijden vallen. Onder wegwielrennen heb je ook een aantal onderdelen. Ben jij een fietsliefhebber? Hier kom je alles te weten over deze soorten onderdelen van het wielrennen.

Poker 01-01 Poker is een kaartspel wat in het casino, thuis of online gespeeld wordt. Hier leggen we je uit wat de spelregels van de belangrijkste variant, Texas hold em, zijn. Pokercombinaties Om te beginnen zijn er 10 verschillende pokercombinaties. [...] Lees verder Darts 01-01 Darts of darten is een sport dat wordt gespeeld met 3 dartpijlen en een dartbord. Het spel wordt meestal gespeeld door 2 spelers of soms door teams van 2. We vertellen je hier wat de bekendste vormen van darten zijn en leggen uit hoe ze werken.&n[...] Lees verder Wielrennen 01-01 Wielrennen is een sport waarbij gebruik word gemaakt van een fiets. Je hebt 2 verschillende soorten wielrennen namelijk, baanwielrennen en wegwielrennen. Baanwielrennen Er zijn 2 soorten baanwielrennen, namelijk sprintonderdelen en duuronde[...] Lees verder